Volei platja, l’esport de l’estiu

El compromís amb la qualitat ha fet dels nostres materials un referent en molts i diferents àmbits. La versatilitat i capacitat d’evolucionar ens ha permès consolidar-nos com un dels principals subministradors i referents dins del món de l’esport, particularment en les modalitats de “platja”, en les que la nostra Arena Natural Rentada té un rendiment excepcional.

Per la seva granulometria extrafina, gens abrasiva, i el curós procés de rentat, ha esdevingut la preferida tant de jugadors com de constructors. Utilitzar l’arena de Bellpuig és estalviar en manteniment ja que sempre conserva la seva esponjositat.

Per calcular correctament la quantitat de material que serà necessari per construir correctament la pista, primerament caldrà calcular-ne els metre quadrats, que s’obtindran multiplicant la llargada per l’amplada de la pista. A continuació en calcularem els metres cúbics multiplicant el metres quadrats totals pel gruix de material (alçada) necessària. Recomanem sigui d’uns 20 a 25 cm.

A tall d’exemple si agafem les mides reglamentàries de la pista de joc, 16 m x 8 m, tenim 128 m2 a uns 25 cm d’alçada (16m x 8m x 0.25m) són 32 m3.

Descarregueu-vos-en aquí la fitxa tècnica. No dubteu a contactar amb el nostre departament comercial per obtenir-ne més informació.

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari