estació de servei arenes bellpuig

Qualitat al millor preu

COMBUSTIBLE AMB LA GARANTIA DE QUALITAT
D’ARENES BELLPUIG

Gràcies als reduïts marges que s’apliquen, juntament amb els costos ajustats que tenen les gasolineres d’autoservei, aconseguim oferir els preus més competitius, i sempre, amb la garantia de Qualitat CLH.

PREUS ACTUALITZATS
DIESEL A
DIESEL A+
SENSE PLOM 95
ADBLUE
ESTACIÓ DE SERVEI
RENTADOR

targeta client

Aquesta targeta li ofereix la possibilitat d’identificar-se com a client a través d’un codi PIN i rebre automàticament  totes les factures dels seus proveïments de carburant en la nostra gasolinera. A més, també podrà identificar els vehicles per matrícules i assignar un límit de consum.

En tots els casos la facturació és quinzenal i les factures s’envien per correu electrònic.
És completament gratuïta i no suposa cap càrrec addicional.

targeta GASOIL PROFESSIONAL

Aquesta targeta ofereix als transportistes amb camions de més de 7,5 tones, autobusos i taxis, la devolució de l’impost minorista IVMDH.

Per a beneficiar-se d’aquesta devolució tan sols serà necessari:

  • Donar-se d’alta en el Cens de Beneficiaris. Pot tramitar-ho a través del seu Gestor Administratiu o directament en l’Agència Tributària.
  • És imprescindible que ens ho comuniqui a Estació de Servei Arenes Bellpuig, perquè hem d’informar del seu subministrament per tal d’aconseguir les devolucions.
  • La matrícula del vehicle donat d’alta en el Cens de Beneficiaris ha de coincidir amb la matrícula que consta en la seva targeta de gasoil.