Station-service Arenas Bellpuig

Qualité au meilleur prix

CARBURANT AVEC L’ASSURANCE DE LA QUALITÉ D’ARENES BELLPUIG

Grâce aux petites marges appliquées, ainsi qu’aux coûts serrés des stations-service en libre-service, nous pouvons offrir les prix les plus compétitifs, et toujours, avec la qualité de la garantie CLH.

PRIX MIS À JOUR
DIESEL A
DIESEL A+
SANS PLOMB 95
ADBLUE
STATION-SERVICE
BUANDERIE

targeta client

Aquesta targeta li ofereix la possibilitat d’identificar-se com a client a través d’un codi PIN i rebre automàticament  totes les factures dels seus proveïments de carburant en la nostra gasolinera. A més, també podrà identificar els vehicles per matrícules i assignar un límit de consum.

En tots els casos la facturació és quinzenal i les factures s’envien per correu electrònic.
És completament gratuïta i no suposa cap càrrec addicional.

targeta GASOIL PROFESSIONAL

Aquesta targeta ofereix als transportistes amb camions de més de 7,5 tones, autobusos i taxis, la devolució de l’impost minorista IVMDH.

Per a beneficiar-se d’aquesta devolució tan sols serà necessari:

  • Donar-se d’alta en el Cens de Beneficiaris. Pot tramitar-ho a través del seu Gestor Administratiu o directament en l’Agència Tributària.
  • És imprescindible que ens ho comuniqui a Estació de Servei Arenes Bellpuig, perquè hem d’informar del seu subministrament per tal d’aconseguir les devolucions.
  • La matrícula del vehicle donat d’alta en el Cens de Beneficiaris ha de coincidir amb la matrícula que consta en la seva targeta de gasoil.